2024. március 29. - Auguszta

Rendőrt hívott egy óvónő a gyerekek fegyelmezéséhez

Rendőrt hívott egy óvónő a gyerekek fegyelmezéséhez Romániában.
2008. május 9. péntek 08:17 - Hírextra

Kérésére a rendőr igen szigorúan lépett a terembe és azzal fenyegette meg az apróságokat, hogy börtönbe kerülnek, ha rosszalkodnak. A fenyegetésnek lett is foganatja: úgy megrémültek a gyerekek, hogy azóta egyáltalán nem akarnak óvodába menni.

A rendőrös fegyelmezés természetesen a szülők fülébe jutott, akik közül az egyik anyuka hivatalos panaszt tett, mire vizsgálatot kezdett az óvodát felügyelő oktatási hatóság.

"Bonyolult helyzettel szembesültünk. A szülők azzal fenyegetőznek, hogy kiveszik gyerekeiket az óvodából, ha nem büntetjük meg az óvónőt" - mondta a hatóság illetékese a román sajtónak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. május 11. 18:50
Nyúlj bele picit a fázisba majd ezér'! ;-(
Don Caló
2008. május 11. 18:47
Tat'! Hogy szakaGGY meg a vicceiddel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
Don Caló
2008. május 11. 18:14
" Tudomány
Pandapárért versengenek a tajvani állatkertek
2008. május 10. 07:20

A tajvani állatkertek komolyan versengenek a Kína által felajánlott pandapárért

Ádáz versengést folytatnak a tajvani állatkertek azért, hogy megkapják a Kína által felajánlott pandapárt. A szigeten, amelynek rövidesen Peking-barát elnöke lesz, négy állatkert is írásbeli ajánlatot küldött, dollármilliókat ígért vagy legalábbis érdeklődött Tuan Tuan és Jüan Jüan örökbefogadása iránt. A két állatot Kína ajánlotta fel jó szándéka jeléül az újraegyesítés reményében.

Tajvan 1949 óta gyakorlatilag független. A kínai nacionalisták, akik a polgárháború előtt egész Kínát kormányozták, a kommunisták győzelme után Tajvanra vonultak vissza, és változatlanul a Kínai Köztársaság legitim kormányának tekintik magukat, miközben Pekingben kikiáltották a Kínai Népköztársaságot. Peking korábban azt is kilátásba helyezte, hogy erőt alkalmaz, ha Tajvan hivatalosan is kikiáltja a független államot.

A függetlenségpárti Csen Suj-pien távozó tajvani elnök hallani sem akart a kínai pandákról, május 20-án hivatalba lépő utóda, Ma Jing-csou viszont közölte: szívesen látja őket. A tajpeji állatkert és három vidéki város állatkertje között folyó ádáz verseny érthető, hiszen a pandák jelentősen megnövelik majd a látogatottságot." ;-P
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását