2024. május 10. - Ármin, Pálma

Öt trükk a tökéletes kapcsolathoz

Tudtad, hogy a szerelem nem győz le mindent? Gyakran az emberek csak a jól működő kémia miatt maradnak együtt, vagy mert azt hiszik, hogy a halhatatlannak vélt szerelmük örökké együtt tartja őket. Hogy ez így is legyen, osszátok meg egymással titkaitokat!
2008. május 9. péntek 07:28 - Hírextra

Tipp #1 – Folytassátok a randizgatást

Évek múltán az emberek eltávolodhatnak egymástól, kapcsolatuk ellaposodhat, mert nem próbálnak ki új és különleges dolgokat együtt. Ezért fontos, hogy szervezzetek magatoknak üdítő találkákat. Igazából van a randizásban valami, ami egy kis varázslatot csempész a kapcsolatba, és segít kizökkenteni a rendes kerékvágásból.

Amikor randira készülsz, nagyobb figyelmet fordítasz a megjelenésedre, a randi alatt több időtök jut a mélyenszántó beszélgetésekre, mindez pedig természetesen közelebb hoz titeket egymáshoz. Híján vagy a randi ötleteknek? Töltsetek el egy napot az állatkertben, egy múzeumban, a parkban vagy a parton.

Tipp #2 – A lassú tempó gyakran jobb

Az egy évig tartó randizgatás elég időt ad arra, hogy az érzelmek felszínre törjenek és, hogy egymás főbb jellemvonásait is megismerjétek. Tavasszal még imádod, télen meg már megveted… Valakinek a harmadik randin megkérni a kezét, nem romantikus. Az csak szerencsejáték, ami vagy bejön, vagy nem.

Tipp #3 – Mindig fejezd ki a szerelmedet

Ha a kapcsolat révbe ér, a felek hajlamosak nem foglakozni a másikkal, mert azt feltételezik, hogy a partnerük már úgyis tudja, mikor mire gondolnak. A valóságban egy nap sem múlhatna el anélkül, hogy ne figyelj a társadra!

Dicsérd meg minden alkalommal a főztjét, újra és újra erősítsd meg abban, hogy ő a legnagyszerűbb ember a világon, és mondd el neki, hogy csodálatos példakép számodra! Ha azt akarod, hogy szeressen, akkor neked is szeretned kell őt!

Ha te úgy érzed, hogy szeretnek, sokkal könnyebb ugyanezt viszonoznod is. Mindig mellette állsz, bármit is tesz vagy mond? Folyamatosan törődsz vele, és bókolsz neki? Vagy mindig csak néma csendet hall tőled?

Tipp #4 – Hagyj időt arra, hogy megértsd őt

A legtöbb problémával küszködő párok, mindig csak ennyit mondanak: „Egyszerűen nem értem őt!”. Hagyj kérdezzem meg: Mennyire ismered a társad munkáját, vagy mennyire vagy jól informált a diplomájával kapcsolatban? Tudsz valamit a családja származásáról? Képes vagy értelmes beszélgetést folytatni a hobbijáról, a hímzésről, vagy éppen a rögbiről?

Ha pasi vagy, tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a nők mit éreznek a menstruációs görcsök, vagy a klimax alatt? Nem kell, hogy teljesen azonosulj partnereddel és a hobbijaival, de tegyél egy kis erőfeszítést annak érdekében, hogy többet megtudj az őt érdeklő dolgokról. Az eredmény sem marad el: sokkal közelebb fogtok kerülni egymáshoz.

Tipp #5 – Tedd fel a nagy kérdéseket

Akar a partnered gyerekeket? Mindkettőtök karriert akar csinálni? Tudod, hogy hogyan került adósságba? Jár templomba?

A párok nem teszik fel egymásnak a kérdéseiket, mielőtt komolyabbra fordítanák a dolgot. Úgy vélem, az emberek azt hiszik, hogy képesek lesznek megváltoztatni a társukat a házasságkötés után, és ezzel minden jóra is fordul. De nem!

Ha nem ültök le és nem beszélitek meg a pénzügyeket, a vallást, a szexet, a ház ügyeit, a jövőtöket és az ehhez hasonló fontos dolgokat, akkor hátralévő napjaitokban veszekedés veszekedést fog követni.

Végül, ha teljesen különböző nézőpontból látjátok a világot, vágyaitok és céljaitok eltérőek, nincs rá semmi garancia, hogy a kettőtök között jól működő kémia, vagy a “Szeretlek!” segít nektek együtt maradni. A legfontosabb, hogy kívül-belül ismerjétek és értsétek meg egymást, mielőtt végigvonulnátok a közös úton!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását