2024. május 6. - Ivett, Frida

Hogyan legyünk télen is szexisek?

Ahogy beköszönt a téli hideg sokszor eltűnnek a szekrény mélyében a csinosabb ruhadarabok. Idén nem lehet okunk panaszra, az üzletek, divatmárkák elkényeztetnek minket a jobbnál-jobb kreációkkal. Nem csak a formák különlegesek, hanem a színek is vidámak,
2009. január 18. vasárnap 09:59 - Kővári Adrienn
A téli hónapok legfontosabb ruhadarabja a csizma, ez megkérdőjelezhetetlen. Minden évben előkerülnek, csinosítjuk, fényezzük őket, vagy esetleg újakat veszünk. Szeretjük a csizmákat. Manapság mindenféle színben és fazonban hozzá lehet jutni, az ember csak kapkodja a fejét jobbra, balra. Az idei tél trendje a bokacsizma, ami lehet egyszerű, fűzős vagy akár lakk is. Ez nagyon szexis lehet egy rövidebb szoknyával, és egy csinos harisnyával. A hidegebb időkre viszont ajánlatos azért hosszabb szárú csizmákat felvenni. A fantáziájukat e téren is elengedték a tervezők. Még mindig divatos a magas sarkú, nőies fazon, de találkozhatunk párducmintással is, idén az ilyen ruhadarabok nagyon kelendőek, nem csak a lábbeliken.

A jó csizmához, megfelelő nadrág is dukál. Most még kiélvezhetjük a csőszárú nacikat, melyekre nyugodt szívvel ráhúzhatjuk a csizmáinkat, tavasszal úgyis visszaköszönnek majd a bőszárú nadrágok. Egyre több a fiatalos színben pompázó farmer, lila, türkiz, rózsaszín. Aki viszont nem szereti az extrém dolgokat, az sem panaszkodhat, mert nadrág téren minden megengedett.

Trendi minibe járni

Szoknya, szoknya és szoknya. Télen sem kell őket a szekrény mélyébe rejteni, nyugodtan hordhatunk térdig érő darabokat, s nem kell túl vastag anyagból sem lennie, sokkal praktikusabb, ha inkább aláöltözünk. Miniszoknyát is húzhatunk, s kötelező is, hiszen nem kell a hideg időben minden nőiességet magunk mögött hagyni. A lényeg, hogy sok vastag harisnyát húzzunk lábainkra, a három még az esti mínusz 20-ban is kitart, és garantált, hogy nem fogunk fázni. Emellett a harisnyákkal is feldobhatjuk öltözékünket. Rengeteg színben, mintában beszerezhetőek, tökéletes kiegészítői a télnek.

Ha már a kiegészítőknél tartunk, a téli hónapok alatt ők élik fénykorukat, sokan ezért is szeretik a hideget, mivel ilyenkor elő lehet venni a kesztyűket, sálakat, sapkákat, fülmelegítőket. Utóbbival még csak elvétve lehet összefutni az utcákon, pedig nagyon kreatív egy ruhadarab, képes feldobni az unalmas sötét télikabátokat. A kalapok, fejfedők idén nagyon divatba jöttek, a tervezők most bőven elláttak minket választékkal. Az elegánstól a bohókásig minden megtalálható. Sokan elfelejtik, hogy ez nem csak egy trendi kiegészítő, hanem egy fontos ruhadarab is, mivel megvéd a hidegtől. Ami azért is fontos, mert legalább nem fog kihullani a hajunk.

Télikabát. A csizmák mellett szintén egy kikerülhetetlen ruhadarab. Praktikusnak kell lennie, tehát melegnek, de azért nem elhanyagolható az sem, hogy divatos legyen, és ne lestrapált. A közkedvelt színek még mindig a fekete, a szürke és egyéb árnyalatai, de már extrémebb darabok is felbukkannak, mint a lila vagy a pink. Örök divat a hosszú, elegáns szövetkabát, de a rövidebb darabok is nagyon kelendőek. Ezekkel csak azért kell vigyázni, mert könnyen felfázhat az ember, ezért ajánlott hosszú pulcsikat, pólókat alávenni.

Legyünk egyediek

Színek terén idén a lila volt a nyertes, sokak örömére, hiszen eddig elvétve lehetett csak hozzájutni az ilyen extrémebb színekhez, hogy azok azért mutassanak is. Viszont a lila egyeduralma mellett olyan színek is labdába rúghatnak, mint a barack, a piros, vagy az új kedvenc a király kék.

A ruha, vagy az öltözködési stílus az önkifejezés egyik formája. Nem kell feltétlenül drága holmikat viselnünk, hogy egyéniségünket kifejezhessük, minden csak a különféle darabok összepárosításán múlik. Ezért is nagyon jók a kiegészítők ebben az évszakban, mert akik szeretnének egy kicsit vidámabban öltözködni, de mégsem akarnak túlzásokba esni, azoknak tökéletes lehet, ha magukra kapnak egy színes sálat vagy sapkát. Ami fontos, hogy legyenek ízlésesek a ruhadarabok, az összhatás emészthető legyen. Rengeteg lehetőség rejlik az önkifejezésre, sok a szín, amikkel játszani lehet.

A tél is csak egy évszak a többi közül, ha valakinek van egyénisége nem köteles a divatot pontról pontra követni. Szerencsések vagyunk, mert ma, 2009-ben szinte már mindent be lelet szerezni, amit az ember óhajt. Trendi a bokacsizma, hódítanak a sapkák, kalapok, és a színes kiegészítők. Ha lilát veszel fel, nem kell félned, mert divatos leszel, csak néha dobj magadra egy kis király kéket, mint Paris Hilton, és már a vörös szőnyegen is megállod a helyed.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását