2024. május 3. - Tímea, Irma

Hasbalőtték a műsorvezetőt

A Cool Tv műsorvezetőjét élő adásban – saját kérésére – hason lőtték egy professzionális paintball fegyverrel. Müller Attila vakmerőségét és bátorságát próbálta bizonyítani a csöppet sem veszélytelen mutatvánnyal, de szerencsére semmi komolyab
2008. május 9. péntek 10:40 - Hírextra
A merényletben Szabó Antal, profi paintballozó segített neki, aki a stúdióban avatta be a nézőket a világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sport rejtelmeibe is.

A sportág a ’80-as években indult hódító útjára. Körülbelül három év alatt az egész világon elterjedt őrületté nőtte ki magát az egyébként fájdalomtól sem mentes játék, melynek kényege: festékgolyókkal ledurrantani az ellenfeleket. A játék biztonságát számtalan védőfelszerelés, például sisak, ágyékvédők és mellpajzsok garantálják, így a nagy sebességgel kilőtt festékgolyók semmilyen kárt nem okozhatnak a testben.

Hazánk jelen pillanatban még gyerekcipőben jár a paintball területén, más országokban azonban már igazi kultusza van a sportnak: az Egyesült Államokban már a hadseregben is használják, gyakorlás céljából, de nem ritkák a több ezer résztvevős versenyek sem.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását