2024. április 24. - György

Undorító! Benkő Dániel élő adásban nyalogatta a színésznő mellét!

Benkő Dániel újra hozta a formáját. Ma reggel az RTL Klub stúdiójába volt hivatalos, de ennél többet akart.
2009. március 17. kedd 12:43 - HírExtra
Persze azt már régóta tudtuk, hogy Benkő Dániel nem teljesen komplett. Vagy inkább mondjuk azt: szexmániás? Inkább csak nevezzük egy falloszmutogató bohócnak…

Ez a farokvillantó bohóc tette ugyanis tiszteletét ma reggel az RTL Klub élő adásában, a Reggeliben. Saját szereplése azonban nem elégítettre ki, ocsmány módon berongyolt a következő vendég beszélgetésébe is!

A Reggeli műsorvezetői, Ördög Nóra és Dombóvári Vanda rávették a művészt, hogy a kikészített gyurmák segítségével demonstrálja, milyen szobrot készül megvalósítani következő remek alkotásaként.

Benkő elvonult alkotni, míg a műsorvezetők a legújabb magyar film, az Álom.net főszereplő szöszijét, Labancz Lillát várták a stúdióba. Lilla éppen azt ecsetelte, hogy ő eredetileg olimpikon szeretett volna lenni, amikor Benkő Dániel nem bírt magával, és élő adásban berontott a beszélgetőpartnerek közé! Mindenkit félbeszakítva közölte, hogy megvilágosodott, és mindent hajlandó eldobni azért, hogy Lilla legyen induló szobrászkarrierjének első modellje. A színésznő meglepődött, de jól reagált a helyzetre, hiszen – mint mondta – szabad a szíve, és szívesen válik múzsává.

Persze mit is mondhatott volna mást? Hiszen Benkőt a legtöbb nő csak akkor tudja lerázni, ha ráhagyja a hülyeségeit

A fiatal műsorvezető, Dombóvári Vanda óvatosan igyekezett a művészt kitessékelni a stúdióból, de Benkő hajthatatlan volt, fontosnak tartotta elmondani, hogy Lilla egy isteni sugallat, egy szent szűz, és maga az esszencia (mostanában mindent esszenciának hív Benkő, a pápához is a Kárpát-medence esszenciáját szerette volna elvinni, de végül kidobták a Vatikánból).

Dánielt végül elküldték alkotni (vagy legalábbis megkérték rá, hogy tegyen úgy, mintha képes lenne önálló képzőművészeti termék készítésére), de Lilla még másodpercekig levegő után kapkodott. A kész alkotást aztán nyelvével is megtisztelte Benkő - ennél undorítóbbat...

- Velem még ilyen soha nem fordult elő, de tényleg örülök neki, hogy Dánielt megfogtam – mondta a zavarba esett színésznő.

Ez azonban még mind semmi! Később ugyanis Benkő újra előkerült, immár az elkészült szoborminiatűrrel, mely a színésznő kebleit formázta meg. Lillának tetszett az alkotás (vagy legalábbis úgy tett), de azt kérte, hogy az arca is legyen formába öntve.

Pont ezért önként felajánlotta, hogy a cél érdekében elmegy Dánielhez modellt állni!

Vagy csak gyorsan és fájdalommentesen le akarta koptatni az őszülő lant- és képzőművész hódolóját…


Fotó: Bársony Bence
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

macskazat
2009. március 18. 09:29
Egyébként innen a képről úgy látszik, hogy Benkő egy agyaggombócot próbál a nyelvével elérni, és nem egy női mellet. Szerintem ez azért nem egészen ugyanaz.
macskazat
2009. március 18. 09:24
Sajnos, ez kell a népnek. Ilyen szaftos történetek. Abban semmi különös nincs, ha a rendőrség csak igazoltat, de, ha meztelenre vetkőzteti a polgárt, testüregeit és nemi szervét tapogatja, gusztálgatja, az már olvasmányos hír.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását