2024. május 30. - Janka, Zsanett

Nagy Sanyi megtalálta az igazit

Az Adagio tagja végre rálelt álmai otthonára. Nagy Sanyinak régi álma teljesült. Az énekes-színész falun nőtt fel, és már évek óta szeretett volna egy saját kis lakot vidéken, ahová elvonulhat a nagyváros zaja elől. Végül a Pilisben lelt rá az igazira.
2008. május 8. csütörtök 16:07 - Hírextra
A ház is, a telek is olyan volt, hogy elsőre azt mondtam: na, ez igen! A kilátás, a telek mérete, ez a kis ház, szóval minden stimmelt. Csak ugye, annyi buktatója volt már korábban ezeknek a teleknézéseknek, hogy elsőre nem mertem semmit komolyan venni, aztán elindultunk ezen az úton, és egyre jobban örültem neki, hogy ez valóra vált.

Sanyi igazi vidéki fiúként nem riad vissza a fizikai munkától, sőt, kifejezetten kikapcsolja, ha a ház körül tehet-vehet.

- A körülmények még elég kezdetelegesek, a víz még nincs bevezetve, az áram már igen. Úgyhogy vízügyileg hozott anyagból kell dolgoznunk.

A kertben van egy szalonnasütő hely is, így amíg a konyha el nem készül, Sanyi itt látja majd vendégül fővárosi kollégáit és barátait.

- Házibulikra szoktunk összejárni inkább, de most majd itt lehetőség lesz arra, hogy egy kicsit elengedjük magunkat a természetben.

Sanyi nem csak a konyhát és a házat szeretné teljesen felújítani. A kertben is átalakításokat tervez, hogy új birtoka végül teljesen az ő ízlését tükrözze.

- Viszonylag meredek a terület, és egy teraszos megoldásra gondoltam. De vannak építész és kertrendező barátaim, kihozom majd őket, és megkérdezem, hogy milyen fantáziát látnak benne. És ami a dolog fényét emeli, hogy 5 km-re innen van egy horgásztó, és lehet jókat pecázni.

Sanyinak mostanában nem sok ideje lesz kedvenc hobbijára, hiszen az Adagio együttessel első nagy koncertjükre készülnek. Számukra ez lesz az igazi mélyvíz, és a fiúk bebizonyíthatják, hogy ők is igazi nagy halak.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását