2024. május 3. - Tímea, Irma

Zaklatás: Nkuya Sonia nem jó pasit választott

A Megasztár felfedezettje ugyan gyönyörű és szinte bárkit megkaphatna, ő a kérők nagy tömegéből a legrosszabbra tett. A férfi zaklatta és meg is verte.
2010. április 23. péntek 09:09 - HírExtra
Soniának már szeptemberben elkészülhet első lemeze, így nagyon fontos hogy a karrierjére koncentráljon. Ám a viharosan rosszul sikerült szerelmi élet sajnos közbeszólt.

„Egy húszéves fiúval keveredtem össze, aki állandóan veszekedett, vitatkozott velem, folyamatosan zaklatott, még a telefonomat is széttörte – mesélte Sonia a Borsnak. ”Két hétig tudtunk együtt élni, de a kapcsolatunkat csak nehezen tudom lezárni. Volt, hogy rendőrt kellett hívnunk rá, mert többször is bántott. Három utcányira lakik tőlem, mostanában is gyakran látom a házunk környékén ólálkodni, amikor hazafelé megyek. Ezért gázsprét szorongatok a kezemben, mert fel vagyok készülve a legrosszabbra is” – magyarázta.

Sonia ennek ellenére is pozitívan látja a jövőt. Most már tényleg igyekszik a karrierjének szentelni minden energiáját, igaz, a vérmérséklete felülírhatja a terveit.

„Itt a tavasz, jön a nyár, végre újra lehet pasizni” – mondta mosolyogva.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását