2024. április 18. - Andrea, Ilma

Sarkozyt óránként 115 ezerért sminkelték

Sokallja a kampányköltségek megtérítéséről döntő pénzügyi bizottság Nicolas Sarkozy sminkszámláját. A tavalyi elnökválasztási hadjáratban Sarkozy összesen 34.400 eurót (8,8 millió forintot) költött arcápolásra és a frizurájára - tudósított a Le Parisien c
2008. január 18. péntek 13:42 - Hírextra
A kampányköltségeket ellenőrző bizottsághoz benyújtott számlák alapján a jelölt 450 euró - azaz 115 ezer forint - órabért fizetett a kozmetikusoknak és fodrászoknak.

A bizottság csak a sminkszámla harmadát hajlandó megtéríteni az állami kampánykasszából, egy névtelenül nyilatkozó bizottsági tag szerint azért, mert "magántermészetű és szerfelett túlzó" kiadásnak gondolják.

Sarkozynél csak legnagyobb vetélytársa, Ségolene Royal költött többet ilyesmire. A szocialista elnökjelölt stábja majdnem 52 ezer eurós sminkszámlát küldött a bizottsághoz, és ennek is csak az egyharmadát állja a központi költségvetés.

Royalnak egyébként van még egy számlája, amelyet nem fogadott be a bizottság. Azt 53.600 euróról állították ki, ennyibe került egy rejtett mikrofonokat felderítő berendezés, amelyet a kampányközpontban használtak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását