2020. július 10. - Amália

Bruce Willisnek haj helyett hús nőtt ki a fején

Bruce Willis megbotránkoztatta a David Letterman show nézőit, hiszen az amerikai színész kopasz fejének álcázásaként egy nagy darab nyers marhahúst viselt a fején.
2010. október 6. szerda 12:23 - HírExtra
Van akinek nem derengene Lady Gaga polgárpukkasztó fellépése,amikor egy díjátadón talpig húsban jelent meg? Úgy látszik, hogy az énekesnő nem csupán extrovertált  öltözködésével, hanem megbotránkoztató viselkedésével is divatot teremtett a sztárvilágban. Bruce Willis ezúttal lelkesen követte a popikont!

Mint kiderült, Bruce Willis Gaga egyik legnagyobb rajongója, aki David Letterman show-jába egy gigantikusan nagy darab marhahússal a fején érkezett a stúdióba. Az amerikai színész még meg is fűszerezte a fején éktelenkedő ételt. A paróka elég ízletes lett, mikor a színész sóval és borssal megszórta, és ráadásként még egy villát is adott a show házigazdájának. Letterman sem szégyenlősségéről híresült el, így hát fogta a villát, vett egy darab húst Willis fejéről és jóízűen elmajszolgatta. Habár utána rögvest meg is bánta eme felettébb bátor tettét.

Nem csupán a rajongó, Bruce Willis vette át Lady Gaga extrém kreativitását, ami jelenleg a húsból készült öltözékekre koncentrálódott. Ha kíváncsi vagy azokra, akik követték a furcsa szokást, akkor kattints a Pink.hu oldalára!

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását