2024. április 29. - Péter

Fegyelmi vizsgálat az SZDSZ-nél

Elfogultságot jelentett be az SZDSZ-s Köteles Péter az őt vizsgáló megyei fegyelmi bizottság ellen, mondván, a bizottság egyik tagja, Szabó Tamás, a párt miskolci frakciójának vezetője hívta őt vissza tavaly ősszel az önkormányzat városüzemeltetési bizott
2008. május 7. szerda 09:50 - Hírextra
Köteles Péter -, aki a Hír Televíziónak nyilatkozva lényegében kirobbantotta az SZDSZ elnökválasztása körüli csalás ügyét - fegyelmi eljárást kért a párt jószolgálati és etikai bizottságától maga és T. Asztalos Ildikó megyei pártelnök, valamint azok ellen, akik szerinte a tavalyi elnökválasztási csalásban érintettek voltak.

Köteles Péter a lapnak elmondta: éppen az elfogultság miatt nem mutatta meg azokat a dokumentumokat, amelyek arról szólnak, hogy miért csak 10 hónappal az elnökválasztás után robbantotta ki a botrányt. Ezt csak egy budapesti bizottságnak hajlandó átadni - közölte.

Szabó Tamás ugyanakkor azt mondta: a bizottság ennek ellenére május 15-ig meghozza döntését - írta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megjelenő lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását