2024. április 20. - Tivadar

Panelházat akart felgyújtani egy férfi

Egy óbudai panelházat, illetve abban egy lakást akart felgyújtani szerda reggel egy zavart elmeállapotú férfi, aki még a kivonuló tűzoltókra is rátámadt. A gyújtogatót a mentők vitték el.
2008. május 7. szerda 09:47 - Hírextra
Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy egy Szőlő utcai tízemeletes panelházhoz riasztották a tűzoltókat, miután az egyik lakó gyúlékony anyagot, feltehetőleg gázolajat locsolt szét a lépcsőházban.

Az 54 éves férfi a tűzoltók kiérkezése előtt bezárkózott ötödik emeleti lakásába, ezért rátörték az ajtót. A lakás több pontján már égett a tűz, de az oltást nem tudták megkezdeni, mert a gyújtogató rájuk támadt, a tűzoltóknak kellett lefogniuk a férfit a rendőrök kiérkezéséig.

A lakásban több kupacban égő papírt találtak, és a szomszédok elmondása szerint a férfi korábban égő rongyokat dobált ki az ablakon.

A kiérkező rendőrök megbilincselték a férfit, akit később mégis a mentők vittek el, feltehetőleg zavart elmeállapota miatt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyújtogatóval szemben a III. kerületi kapitányság indít eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását