2024. május 2. - Zsigmond

Ákos életéről mesél

Az énekes 40 éves lett. Meglepve állok ez előtt a szám előtt. Ha magamra gondolok, akkor nem egy negyvenes ember képét látom magam előtt. Most ezzel nem fiatalítani akarom magamat, de magamat valóban naivnak gondolom.
2008. május 7. szerda 10:26 - Hírextra
Annak ellenére, hogy van egy csomó tapasztalatom és ezek között sok keserű tapasztalat is van, nem érzem magam tapasztaltnak. Ha valaki azt mondja nekem, hogy xy 40 éves vagy negyvenen túl van, akkor egy nagyon komoly élettapasztalatokkal rendelkező beérkezett embert látok magam előtt, akivel én nem tudok azonosulni. Én azzal a kamaszgyerekkel tudok azonosulni, akinek érzem magam most is, aki mindig is voltam mióta az eszemet tudom.

Ákos még az elsőre is úgy emlékszik, mintha tegnap történt volna .

- A magyar teremben, a Fazekas Gimnáziumban, tanítási idő után, valami katasztrofális gimnáziumi zenekarral, 5 korban hozzánk illő, nagyon érdeklődő, szemcsillogtatóan ott ülő lányka előtt játszottunk… a Kommersz Ede és a Család nevű alternatív punk zenekarunkkal.

- 16 évesen elhatároztam egy Pasolini film hatására, hogy én filmrendező leszek – meséli. - És amikor 16 évesen megálltam anyám előtt a konyhában, ahol az összes fontos családi beszélgetés zajlott és azt mondtam, hogy meg van a nagy kérdésre a nagy válaszom. Anyám sugaras tekintettel várta, hogy kimondom végre, hogy én is jogász leszek és akkor elmondtam, hogy én filmrendező leszek; anyám szegény elájult. Mindig azt mondogatták, hogy persze, ha te ilyen művész hajlamú vagy, lehetsz te művész, ahogy meg van a kezedben a rendes diploma. És így elvégeztem a Közgázt, de már a Közgáz második évében aláírtam az első lemezszerződésemet

A Bonanza Banzáj egy óriási nagy őrület volt. Nehéz elhinni, hogy az nem járt csajozással, bulizással, az utána lévő éjszakázásokkal.

- Nagyon meglepő talán, volt egy időszak az életemben, amikor ezt rettenetesen hiányoltam, hogy ez nekem nem jut. Annyi munkánk volt, megannyi feladat, megannyi fellépés, hogy ilyen nagy vadulós dorbézolásra én nem emlékszem. És tudod miért? Mert nem volt.

Az énekes konzervatív, de neki is megvoltak az egyes korszakaira jellemző öltözködési és megjelenési szokásai.

- Az ember, amikor lelki kamaszkorát éli, és hát ez valljuk be, kitolódik most már bőven a húszon éveinkre, szeret formailag éles dolgokat csinálni, mint a fölnyírt haj meg a copf, amire gondolsz; amit szegény anyósom 10 éven keresztül mondott, hogy neki nem tetszik, miközben nem értettem miről beszél, hiszen annyira királynak gondoltam. Most ha megnézem ezeket a felvételeket én is elborzadok és lehet 10 év múlva azon fogok borzongani, ahogy most kinézek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását