2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nagyon beteg pedofilt varrtak be

Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélt egy különösen perverz pedofil férfit a Szegedi Ítélőtábla - jelenti a HavariaPress. A vádirat szerint a büntetett előéletű dobozi vádlott éveken keresztül erőszakoskodott kiskorú nevelt lányával és annak unokatestvéré
2008. május 6. kedd 14:42 - Hírextra
Más alkalmakkor arra kényszerítette az élettársát és nevelt lányát, hogy egymásnak szerezzenek örömet a szeme láttára. A férfi mindemellett többször fajtalankodott saját lányával is, aki mindössze a hatodik életévét tölti be ebben az évben. A férfi a bíróságon mindent tagadott, ám az ügyben meghallgatott igazságügyi szakértők igazolták a vádpontok helytállóságát.

A vádirat szerint a Békés megyei településen élő 35 éves vádlott két és fél éven keresztül több alkalommal megerőszakolta a még kiskorú nevelt lányát, élettársa kiskorú unokahúgát pedig több alkalommal fajtalankodésra kényszerítette. 2005-ben legalább hat alkalommal megtette azt is, hogy erőszakkal és fenyegetéssel leszbikus játékokra kényszerítette élettársát és nevelt lányát, máskor pedig azt parancsolta meg nekik, hogy verjék egymást az ő szeme láttára. Mindezen felül még az is a bűnlajstromára írható, hogy fajtalankodott saját, 2002-ben született kislányával is. A férfi az eljárás során mindvégig tagadott, ennek ellenére februárban 13 év fegyházra ítélte a Békés Megyei Bíróság, s ezt az ítéletet ma a szegedi ítélőtábla is helybenhagyta. A taláros testület 12. évét be nem töltött személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülésben, testi sértésben és egyéb bűncselekményekben mondta ki bűnösnek a dobozi vádlottat.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását