2024. április 25. - Márk

Szerbek akadtak horogra Horgos mellett

Tíz perc alatt elfogták a határrendészek azt a két szerb határsértőt, akiket egy friss szántásban hagyott lábnyomaik buktattak le Röszke-Horgos közelében - értesült a HavariaPress.
2008. május 6. kedd 14:45 - Hírextra
Az egyenruhások kedden hajnali fél ötkor vették észre, hogy egy, az országhatár közelében lévő friss szántásban két ember lábnyomai sorakoznak. Mivel bizonyosnak látszott, hogy a páros illegálisan léptek át az államhatárt, a nyomok alapján azonnal megkezdték az illetők keresését, és körbezárták a kérdéses területet zárását.

Ez alapján tíz perccel később, 800 méterrel arrébb el is fogták a két szerb állampolgárt, akikről kiderült, hogy egy embercsempész segítségével jutottak át a határon, összesen 4500 euróért. A szerbek meghallgatásuk során elmondták, hogy a jobb megélhetés reményében indultak el szerencsét próbálni az Európai Unióba; mindkettejük ellen idegenrendészeti eljárás indult.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását