2024. április 26. - Ervin

Donadoni mégis kapott új szerződésajánlatot

Roberto Donadoni, az olasz labdarúgó-válogatott szakvezetője mégis kapott új szerződésajánlatot a helyi szövetségtől (FIGC), hogy a júniusi Európa-bajnokság után is folytassa munkáját.
2008. május 6. kedd 06:35 - Hírextra
"Az olasz szövetség ajánlatot tett nekem. Ezt értékelem és majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle" - mondta az ANSA olasz hírügynökségnek Donadoni, akinek mostani kontraktusa az Eb után jár le.
Februárban Donadoni jelezte, örömmel venné, ha már az Eb előtt sikerülne megállapodni a folytatásról, s eleinte úgy tűnt, hajlik is erre a FIGC, amely azonban végül a Squadra Azzurra Eb-szereplésétől tette függővé a szerződés meghosszabbítását. A La Gazzetta dello Sport című lap információja szerint a világbajnok együttesnek legalább az elődöntőig el kell jutnia az osztrák-svájci közös rendezésű Eb-n ahhoz, hogy a szakvezető megtartsa állását, azonban most mégis kapott ajánlatot a 44 éves tréner.

Donadoni a 2006-os világbajnokság után vette át a csapatot Marcello Lippitől, aki helyi sajtóértesülések szerint akár az utóda is lehet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását