2024. március 29. - Auguszta

Súlyos koponyasérülést szenvedett a magyar focista

Súlyos sérülést szenvedett Tímár Krisztián, az angol másodosztályban szereplő Plymouth magyar labdarúgója. A Magyar Labdarúgó Szövetség beszámolója szerint a válogatott védő a vasárnapi, Wolverhampton elleni bajnoki mérkőzés második félidejében fejelt öss
2008. május 6. kedd 06:42 - Hírextra
A futballista az ütközés után még megpróbált felkelni, de összeesett, és miután vért köhögött fel, azonnal kórházba szállították. Állapotát stabilizálták, de még hétfőn sem engedték ki a wolverhamptoni kórházból, az orvosok ugyanis megállapították, hogy komolyabb koponya- és szemsérülést szenvedett, melynek következtében operációra van szükség a teljes gyógyuláshoz.

Tímár már látogatókat is fogadott a kórházban, ahol az orvosok előbb megvárják, amíg a sérülés környékéről visszahúzódik a duzzanat, és csak azt követően folytatják a kivizsgálást. A hátvéd a következő hónapokban nem edzhet, de a bajnokság kezdetére minden bizonnyal ismét visszatérhet a pályára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását