2024. május 2. - Zsigmond

Féktelen parkrombolás

Százezer forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságot egy Szolnokon történt brutális parkrongálás ügyében - jelenti a HavariaPress. Az egyelőre ismeretlen tettesek április 19-ére virradó éjszaka törték össze a Verseghy Ferenc par
2008. május 5. hétfő 21:38 - Hírextra
A vandálok kiszakították a helyükről a földbe csavarozott padokat, összetörték azokat, majd az egészet a Tisza folyóba, valamint a parkban lévő szökőkútba hajigálták. Az ügy nyomozása eddig nem vezetett eredményre, ezért a rendőrség a nyomravezető számára százezer forint pénzjutalmat ajánlott fel. Várják mindazok jelentkezését, akik bármilyen információval rendelkeznek a bűncselekménnyel kapcsolatban, sőt azokét is, akik az említett időpontban a helyszín közelében tartózkodtak. A beérkező bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli, ugyanakkor fenntartja a nyomravezetői díj visszavonásának jogát is. A bejelentéseket munkaidőben a 06-56- 501- 600 telefonszám 19-69-es mellékén, munkaidőn túl pedig a 107 vagy 112-es segélyhívó számokon várják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását