2024. április 29. - Péter

A Szeress most! egykori sztárja nem bánja döntését

Nem bánta meg, hogy 24 évesen döntött a gyermekvállalás mellett. Csótó Klára, a Szeress most! egykori főszereplője úgy érzi, élete legjobb döntése volt, amikor elhatározta, hogy édesanya lesz. Pedig három éve sokan úgy vélték, hogy 24 évesen fiatal a gyer
2008. május 5. hétfő 07:41 - Hírextra
- Jobbkor nem is jöhettek volna a gyerekek – mondja. – Egyáltalán nem érzem korainak vagy elhamarkodottnak a döntést. Szavakkal szinte leírhatatlan, milyen jó érzés szülőnek lenni.

Klára azt sem bánta meg, hogy viszonylag hamar jött a második baba.

- Sokkal könnyebb, mióta ketten vannak. Kicsi a korkülönbség köztük, nincsenek problémák. Különös, hogy kettő mellett sem fáradok el jobban, mint eggyel. Pedig mindketten sok törődést, gondoskodást igényelnek. A nagyobbal nehezebb volt az első időszak. Nyilván a második gyereknél már rutinosabb az ember. Semmihez sem hasonlítható élmény, amikor látom, hogy egymásra nevetnek a fiaim. Egyébként nagy szerencsém van a gyerekekkel, hiszen mindkettő kiegyensúlyozott baba. Olivér jókedvű kisfiú, imádja a társaságot, de Ádám is hasonlóan nyugodt baba volt. Eleinte akadtak féltékenykedésre utaló jelek, láttam, hogy Ádám nehezebben viselte, hogy már nem kaphat meg teljes egészében, idővel aztán elfogadta a helyzetet. Bízom benne, hogy felnőttként is jó testvérek lesznek.

Klára és párja mindkét gyermekükkel jártak már külföldön.

- Ádám hat-, Olivér pedig nyolchetes volt, amikor elutaztunk velük. A nagyobbat síelni vittük, a kisebbet pedig egy mediterrán hajóútra. Semmi probléma nem volt a picikkel. Ettek, aludtak, nem volt nagy mozgásigényük. Repülős utazást azonban még nem vállalnék velük.

Négy hónap eltéréssel született babája Klára nővérének is.

- Egyszerre voltunk áldott állapotban. A testvéremnek is fia született. Egyébként az előző gyerekeket is néhány hónap eltéréssel szültük, így mindkét fiamnak van egy-egy hasonló korú unokatestvére.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását