2024. május 14. - Bonifác

Mancini marad

Roberto Mancini marad az Internazionale vezetőedzője. Ezt a milánói futballklub igazgatója, Ernesto Paolillo jelentette ki, ily módon cáfolván azokat a híreszteléseket, amelyek szerint az olasz szakvezető helyére a Chelsea-től tavaly menesztett portugál J
2008. május 2. péntek 15:55 - Hírextra

"Roberto Mancini személyében miénk Olaszország legjobb edzője - szögezte le egy internetes lapinterjúban Paolillo. - Hosszú távú szerződésünk van, s teljesen elégedettek vagyunk vele. Vele nyertünk bajnokságot tavaly, meg két éve, és vele fogunk az idén is - ugyan miért cserélnénk le?"

A védelmező szavak dacára - Mourinho esetleges érkezésének ismételt felemlegetése mellett - azért merülhetett fel megint Mancini távozása, mivel a tréner márciusban, a Bajnokok Ligájában a Liverpooltól elszenvedett vereség és kiesés után, bejelentette, hogy az idény végén lemond posztjáról.

Aztán rövidesen módosított álláspontján, időről időre azonban azóta is felröppen a pletyka az itáliai sportsajtóban esetleges menesztéséről. A találgatások szerint azért nem maradhat(na) Mancini, mert a BL-kudarccal összefüggésben is feszültté vált a viszonya a klubelnökkel, Massimo Morattival.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását