2024. május 3. - Tímea, Irma

Nincs az ügyészségen a Gyurcsány-felvétel

Cáfolja a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség, hogy az ügyészségen lenne az a hangfelvétel, amelyen Gyurcsány Ferenc Zuschlag Jánossal folytatott telefonbeszélgetéseit rögzítették - értesült a HavariaPress. Nánási László Bács-Kiskun megyei főügyész szerint ha
2008. április 30. szerda 18:12 - Hírextra

A főügyész azt elismerte, hogy Lados, aki korábban a csalással gyanúsított Zuschlag titkára volt, heteken keresztül vallott az egykori szocialista honatya ügyleteiről, s a 200 oldalas vallomásban nagyon sok személy nagyon sok cselekedetéről szó esik.

Ám, mint mondta, Lados István nem adott át olyan hangfelvételt, ami bűncselekmény gyanúját alapozná meg. A hírügynökség úgy tudja, hogy a titkár felvetette a vádalku lehetőségét, de a vádhatóság csak ahhoz találta elegendőnek az általa elmondottakat, hogy az előzetes letartóztatását házi őrizetre változtassák. Olyan megdönthetetlen bizonyítékokkal viszont nem szolgált, amelyek a vádalkut megalapozhatták volna.

A Zuschlag János és Szilvásy György titokminiszter feltételezett kapcsolata ügyében hozott, nyomozást megtagadó határozatot azért nem fellebbezte meg a Kecskeméti Városi Ügyészség, mert jogilag erre nincs lehetősége.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását