2024. április 27. - Zita

Mentőautót és rendőrautót is cserbenhagyásos baleset ért

Mentőautót és rendőrautót is cserbenhagyásos baleset ért kedden délelőtt Vas megyében, két különböző helyszínen, de szinte egy időben.
2008. április 29. kedd 12:13 - Hírextra

Szombathelyen egy szabálytalanul haladó segédmotoros kerékpárt vett üldözőbe a járőrautó, amely végül a Gyöngyös-patak medrében kötött ki, felborult, utasterét pedig elöntötte a víz; a benne ülő rendőrök nem sérültek meg.

Gábriel Gábor őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányág sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: kollégái a Lipp Vilmos utcában haladtak, amikor a motoros elesett előttük, a járőrautó vezetője pedig elrántotta a kormányt, hogy elkerülje a gázolást. A kormánymozdulattól az autó irányíthatatlanná vált és a közeli patakba futott, ahol felborult.

"A motoros felállította járművét és elmenekült a helyszínről, kollégáink nagy erőkkel keresik a cserbenhagyót" - közölte.

A másik cserbenhagyásos baleset Kőszegszerdahely és a velemi elágazó között történt.
Az MTI tudósítójának eddig hivatalosan meg nem erősített, de a helyszínről származó információja szerint a mentőautó betegért ment, amikor egy szemből érkező személygépkocsi előzni kezdett egy autóbuszt. A mentőautó vezetője, hogy elkerülje a frontális ütközést, az út menti árokba kormányozta a járművet. A balesetben egy mentőápoló könnyebben megsérült, a balesetet okozó autó vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását