2024. május 5. - Györgyi

Lemaradt a klasszis

Lemaradt harmadik olimpiájáról Inue Koszej japán dzsúdóklasszis, aki korábban az ötkarikás bajnok Kovács Antal legnagyobb ellenfele volt 100 kg-ban. A japán cselgáncsozók a 14-ből nyolc súlycsoportban szereztek aranyérmet az athéni játékokon.
2008. április 29. kedd 17:15 - Hírextra

A Sydneyben aranyérmes, háromszoros világbajnok sztár hazája nyílt válogatóján kapott ki a negyeddöntőben, a végső győzelmet - és a +100 kg-os pekingi kvótát - a 2005 óta második bajnoki címét begyűjtő Isi Szatosi szerezte meg. A 100 kg-osok között Szuzuki Kejdzsi képviseli a sportág őshazájának színeit az olimpián.

"A nehézsúly már nem Koszejnek való, ez főleg az európaiak ellen mutatkozott meg. Egyszerűen nem tudott annyira beleerősödni a kategóriába. Isit 2005-ben megverte 100 kg-ban Hadfi Dani, akkor nem éreztem őt igazán erősnek. Dani azonban most az olimpián legfeljebb Szuzukival találkozhat, akit szerintem négy és fél perc alatt megver, még a meccs forgatókönyvét is el tudnám mondani.

Edzőpartnerként én is jelen leszek Pekingben, és minden nyelven azzal fogom riogatni a riválisokat, hogy Dani a legjobb" - nyilatkozta az MTI-nek "Atom Anti".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását