2024. április 23. - Béla

A fiatalság választ kap a kérdéseire

Május elején a Magyar Innovációs Szövetség a Millenáris Parkban elindítja a THE Tudományos Szalon rendezvénysorozatot! - nyilatkozta Bartók Marcell, a szalonok főszervezője. Ha vannak olyan tudományos témák, amelyekről szívesen hallanál előadásokat…
2008. április 29. kedd 18:20 - Hírextra

Akkor neked szól a THE Tudományos Szalon! Érdekel, hogy az ókorban hogyan sulykolták a tanárok a tudást a diákokba? Kíváncsi vagy, hogyan pusztulhat el a világ? Ha igen, akkor ott a helyed a szalonok rendezvényein…


A THE Tudományos Szalon nem más, mint az egykori irodalmi szalonok mintájára létrehozott tudományos-technológiai-innovációs klub, gyülekezőhely és fórum a tudományos témák iránt vonzalmat érző fiatalok számára. Egy hely, ahol nem csak tudományos előadások hangzanak majd el, hanem lehetőség nyílik az előadókkal való beszélgetésre. A résztvevők próbára tehetik tudásukat is az előadásokhoz kapcsolódó kvízjátékokban.

A THE Tudományos Szalonok háziasszonya Magony Szilvia lesz, akinek a neve nem csak középiskolai tanítványai előtt lehet ismerős, hiszen számos szépségkirálynő-választás győzteseként ő lett 2006 legszebb szépségkirálynője is.

További információt a 20-2453165-ös telefonszámon és az info@the-online.hu e-mail címen kérhetnek a sajtó érdeklődői Bartók Marcelltől, a rendezvény főszervezőjétől.

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását