2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Lángokban a legyőzött félelmek

Meztelen talpak gyalogolnak végig az 1200 fokon izzó parázson. A tűzben a múlt eseményei égnek. Amikor a tudatállapot megváltoztatásáról beszélünk, rendszerint előjön a mozgás és a légzés, melynek megváltoztatása transzba ejtheti a "legmegátalkodottabb hi
2008. április 28. hétfő 21:32 - Hírextra
A transz pedig sokmindenre képessé teszi az embert, így akár arra is, hogy 1200 fokon izzó parázson gyalogoljon át különösebb félelemérzet és sérülések nélkül. A Fókusz stábja 2005-ben járt a Sima nevezetű községben, ahol akkor épp spirituális tábort tartottak.

"Meleg volt és puha, minha szőnyegen járnék." Bizony, ezt egy olyan nő mondta, aki átgyalogolt a tíz centiméter magas és három méter hosszú parázson. A felkészítés a tűzön való átkeléshez egy mozgással kombinált meditációval kezdődött. A vállalkozó szellemű táborlakóknak 45 percig megállás nélkül kellett mozogniuk, úgy hogy közben fújtatnak. "Aki képes arra, hogy nekivágjon a forróságnak, az legyőzte az összes félelmét."

És a veszélyes kísérlet oka valóban az, hogy leküzdjék a félelmeiket. Ezzel együtt azt is bizonyítják, hogy az ember nem csupán egy test, sokkal több annál. Mielőtt valaki nekifut a parázsnak, felírja egy papírra, hogy mit szeretne elfelejteni, például betegséget, vagy rossz élményt. Helyette kíván valami újat, amit hangosan kimond, amikor lábát a parázsra teszi. A "pálya" másik végén áll egy fogadó személy, akinek a szemébe kell nézni, míg átér a forró talajon. Aki sikeresen végrehajtja ezt a feladatot, később bátrabban nézhet szembe félelmeivel, és megbizonyosodik arról, hogy az agy képes legyőzni a fizika törvényeit.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását