2024. április 28. - Valéria

Indul a Vágta!

Lóra pattannak a sztárok. Hat híresség vállalta, hogy versenyez majd a Nemzeti Vágta jótékonysági futamán, június 1-én. A mezőny egyetlen női indulója Borbás Marcsi, aki néhány éve azért kezdett lovagolni, mert félt a hátasoktól.
2008. április 28. hétfő 21:25 - Hírextra
Annyira okos szeme van, olyan hihetetlen tiszta állat, az egyetlen olyan állat, amelyik nem büdös. És egyszerűen még azt se mertem megtenni, hogy rám nézzen. Tehát kisgyerekkoromban megkergetett egy csikó az utcán, és innen kezdve halálfélelmem volt a ló látványától, és mondtam, hogy ez nem maradhat, hogy még az utolsó békát is fölemelem, annyira szeretem az állatokat, és pont a lóval semmi kontaktus?

Hajas László is felvette a kesztyűt, és beszállt a celebek csapatába. A mesterfodrász galopptudását mondhatni lóversenyen nyerte.

- Anyukám egy hihetetlen csodálatos nő volt, és járt ki a lóversenyre többek között, én akkor lehettem olyan 16-17 éves. Egyszer csak kaptam egy ajánlatot az egyik istállónak a vezetőjétől, hogy miért nem megyek ki amatőrként lovagolgatni.

Így lett Hajas Laciból amatőr zsoké. Ám a gyakorlópályán az is kiderült, nem véletlenül kötött ki mégis a frizurakészítésnél, hiszen minden gondolata akörül forog.

A ló végül megúszta a fazonigazítást, Laci pedig jól teszi, ha a versenyre összpontosít, hiszen ellenfelei között igazi profik is vannak, például Sasvári Sándor. A színész húsz éve versenyez, és úgy érzi, nem csak ő, hanem a lova is élvezi majd a vágtát a Hősök terén.

- Ilyen versenyen még nem vettem vele részt, mert ez egy német díjugrató sport ló, de örülni fog neki szerintem, hogy kicsit elengedheti magát, mert a pályákon mindig visszafogottan kell menni, hogy a magasságokra tudjon koncentrálni.

Geszti Péter a Nemzeti Vágta egyik szervezőjeként a sztárok felkészülését is figyelemmel kíséri. Sőt, ő az, aki meghúzza a gyeplőt, ha kell.

- Most úgy még mindenki úgy lazázik, hogy jó, persze egy kicsit lovagolunk, meg ez, meg az. De amikor ki fognak menni a versenypályára, meg fognak őrülni. Mindenki nyerni akar. Tehát ha már kimegy egy pályára, és élő adás, ott lesz a fél ország, az tuti, hogy meg fognak marhulni.

Péter szerint viszont itt tényleg a részvétel a fontos, mert bárki ér is célba elsőként, pénznyereményét jótékony célra ajánlja majd fel.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását