2024. április 23. - Béla

Az élet csudajó, éljen a szegedi gyerekvakáció

Minden eddiginél bőségesebb vakációs programkínálat várja a szegedi és a környékbeli gyerekeket; nyáron több száz rendezvény és félszáz tábor közül választhatnak a szünet idején a legkisebbek - hangzott el a csongrádi megyeszékhely nyári rendezvényeit öss
2008. április 28. hétfő 14:27 - Hírextra
Az idei a huszonharmadik nyár, amikor táborokból és szabadidős programokból összeállított rendezvénysorozat várja a szegedi gyerekeket. A szervezők célja, hogy a kínálatot bemutató, 15 ezer példányban megjelenő, több mint kétszáz oldalas programfüzet minden gyerekes családhoz eljusson - mondta el a kiadványt összeállító Százszorszép Gyermekház vezetője, Orbán Hédi.

A nyáron negyvenhatféle tábor több mint hatvan turnusban kínál tartalmas kikapcsolódást a gyerekeknek. A legkisebb gyerekeket - két és fél éves kortól - a későbbi óvodai beilleszkedést segítő törpetábor várja, szerveznek média-, filmes, tánc-, sport- és nyelvi táborokat, de lesz a keleti harcművészetekkel vagy lövészettel foglalkozó rendezvény is.

Az állatvilág iránt érdeklődő gyerekeknek szervez programokat a szegedi Vadaspark, a kertészkedés kedvelőit Füvész-kertész tábor várja az egyetemi arborétumban, és rendeznek halász és madárgyűrűző tábort is.

A programfüzetben a helybéliek és a városba látogató családok a nyár minden napjára találhatnak maguknak kézművesfoglalkozásokat, sport- vagy kulturális rendezvényeket, túrákat és kirándulásokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását