2024. április 29. - Péter

Tinik, teltek, kisasszonyok, dámák

Minden a divatról szól péntektől vasárnap estig a VAM Design Centerben, ahol Fashion trend címmel kiállítást és vásárt rendeznek. Számos tervező kollekcióját lehet látni a kifutókon, divatfotó kiállítás nyílik Richweisz Péter alkotásaiból, valamint számos
2008. április 25. péntek 10:31 - Hírextra
Szombaton 2008/2009 őszi-téli és 2009 tavaszi-nyári alapanyagairól tart beszámolót Ács Klára, a Magyar Divat Szövetség főtitkára.

Tinik, teltek, kisasszonyok, dámák - Lovagok jelene és múltja címmel több, egymáshoz kapcsolódó előadást hallhatnak a jelenlévők. F. Dózsa Katalin művészettörténész, valamint Vámos Magda Eötvös-díjas divattervező, a Magyar Divat Szövetség elnöke beszél a fenti témákról.
Móricz Éva pszichológus az én és a divat, az egyéniség, a gazdaság és a divat kapcsolatát boncolgatja.

A bemutatkozó tervezők között lesznek ismertebbek és egészen fiatalok, köztük Makány Márta, Mixchel, Tóth Mónika, Mohari Kinga, Nicole, Király Mónika. Megtekinthető lesz a Le Corset, a Mantra és a Coterie Stúdió kollekciója is.

Vasárnap folytatódik a bemutatósorozat a Blue Paprika, Szakos Kriszta, Orosz Réka, Gere Márta Georgina, Magdolna Veronika, Kostenko Dária, Varga Gyöngyi és Lili Fruzsina, és a Fufavi kollekciójával.

A szakmai programokat stílus- és színtanácsadás, sminksarok, illathoroszkóp, haj-show és dzsesszkoncert színesíti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását