2024. április 26. - Ervin

Kommandósok fogták el a toplistás bűnözőt

Évek óta bújkált hamis személyigazolvánnyal az a fiatalember, akit kommandósok fogtak el Székesfehérváron, s akivel szemben több elfogatóparancs is érvényben volt - értesült a HavariaPress.
2008. április 25. péntek 10:58 - Hírextra

A 29 éves férfi a Fejér megyei top 10-es lista első helyén szerepelt egészen addig, míg a nyomozók észre nem vették a napokban, amint bement egy üzletbe Székesfehérváron. A nyomozók biztosak voltak benne, hogy az előlük két éve bujkáló bűnözőt látták, ezért értesítették a kommandósokat is, hogy biztos legyen az elfogás.

A férfit, akit azért is köröztek, mert nem kezdte meg börtönbüntetését, a bicskei bíróság pedig zsarolás, az egyik fővárosi rendőrkapitányság pedig csalás miatt kerestette, akkor lepték meg, mikor kilépett a boltból. A bűnöző menekülni próbált, de pár utcával arrébb végül elfogták. Akkor derült ki, hogy hamisított személyi igazolvány van nála, azzal bujkált két éven át a hatóságok elől. A férfival szemben a rendőrség közokirat-hamisítás miatt indított eljárást, tetézve ezzel az amúgy sem csekély bűnlajstromát.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását