2024. május 18. - Erik, Alexandra

Családja végignézte a tévés balesetét

A Forma-1 szakkommentátora két hét múlva ismét szeretne volán mögé ülni.
2008. április 25. péntek 20:06 - Hírextra
Wéber Gábor, a Forma-1 szakkommentátora múlt hét szombaton balesetet szenvedett, miközben egy gyorsasági bajnokságon vett részt. A verseny nem tartott sokáig számára, az első körben megpördült a járműve és oldalról beléhajtottak. Gábor elveszítette az eszméletét, de már sokkal jobban van. Két nap kórházi tartózkodás után otthon lábadozik.

- A körülményekhez képest jól vagyok, de nehezen tudok mozogni. Most igyekszem kiheverni a zúzódásokat, mindenem kék-zöld. Szerencsére nem szenvedtem maradandó sérülést, de az egész bal oldalam, a nyakam és a hátam szörnyen fáj. Ennek ellenére most hétvégén már ismét kommentálok – mondta a szakkommentátor a Netbulvárnak.

Gábornak ez volt élete első balesete, sem versenyzés közben, sem a közúton nem történt vele hasonló. Ettől függetlenül nem ment el a kedve a vezetéstől.

- Most is inkább mérges vagyok, hogy be kellett fejeznem a versenyt, ez bánt a legjobban. Nem ijedtem meg, igaz, ott a helyszínen nem is volt rá időm, az ájulás miatt. Most sincs bennem félsz, biztos vagyok benne, hogy amint felépülök, azonnal vezetni fogok. Remélem, két hét múlva ismét rajthoz állhatok, az autóm is addigra lesz készen. A családom sem próbál visszatartani, tudják, hogy mindig figyelek a biztonságra, ráadásul az ilyen balesetek benne vannak a pakliban. Ők a helyszínen voltak, amikor ütköztem, de így legalább azonnal látták, hogy nem szenvedtem komolyabb sérülést.

Szujó Zoltán, Gábor kollégája a televízióban látta a balesetet. Tudta, hogy nincs nagy baj, de azért nem volt túl jó érzés azt látnia, ahogy a munkatársát mentők szedik ki a kocsiból.

- Ez benne van ebben a sportban, de az autók rendkívül biztonságosak, hatalmas erőhatásoknak képesek ellenállni. A legfontosabb, hogy az ember betartsa a biztonsági előírásokat, egyébként ezeket be is tartatják a versenyzőkkel. Persze, még így is van némi sérülésveszély. Nekem is volt már egy autótörésem a Hungaroringen, de szerencsére csak a kocsinak lett a baja – mesélte Szujó.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását