2024. május 5. - Györgyi

Lucy Liu szerepelhet a sorozatban

A Charlie angyalai sztárja szerepelhet az Édes, drága titkaink című sorozatban.
2008. április 25. péntek 20:12 - Hírextra
A sorozat, amely a gazdag család sötét ügyeit boncolgatja, megkapta az ABC csatornától a második évad lehetőségét. Lucy Liu pedig az új évad új szereplője lehet, jelenleg ugyanis tárgyalásokat folytat az édes, drága titkaink producereivel arról, hogy szerepelni fog-e a sorozatban, vagy sem. De a tervek szerint állandó szerepet kapna a sorozatban.

A színésznőt már láthattuk korábban is a csatornán, akkor ugyanis az Ugly Betty, azaz a Címlapsztori nevű sorozatban vállalt vendégszerepet.

Még nem tisztázódott, hogy az Édes, drága titkaink-ban milyen szerepet fog játszani, egy azonban biztos, lesz kit pótolni, mert Samaire Armstrong, aki Juliet Darlingot alakította a sorozatban, a második évadtól már nem lesz a stáb tagja.

Lucy Liut egyébként a filmvászonról ismerhetjük inkább, ugyanis kiváló alakítást nyújtott a Kill Bill-ben és a Charlie angyalai-ban is, habár ezek mellett számos televíziós sorozatban is szerepet vállalt, mint például a Vészhelyzetben, az Ally McBeal-ben, a Beverly Hills 90210-ben, vagy az X-aktákban.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását