2023. március 22. - Beáta, Izolda

Mónika fogyni akar

A műsorvezető szeretné visszanyerni terhessége előtti alakját. Az RTL Klub műsorvezetője, Erdélyi Mónika kislánya négy és fél hónapos. A mama jó ideje dolgozik, és szeretné visszanyerni régi formáját.
2008. április 24. csütörtök 21:10 - Hírextra
Este nyolckor lefektetjük, és reggel hatig-hétig alszik. Ez két hónapos kora óta így megy, ilyen volt a nővére, Viki is.

A baba hat és fél kiló, napjában négyszer-ötször szopik, és a mamája szerint már egy kis gyümölcsöt is kap. Mónikának viszont kevés ideje jut saját magára.

- Fodrászhoz, kozmetikushoz és manikűröshöz nem jutok el. Azt szoktam mondani: nekem annyi a wellness, hogy beállok a zuhany alá. Nézegetem a terhességem korai szakaszában készült fotókat: most is április van, és bizony még van rajtam néhány kiló. De megnyugtatom magam, hiszen vikinél is úgy volt, hogy kilenc hónapig gyarapodtam, megszültem, és kilenc hónap múlva nyertem vissza a régi formámat.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását