2024. május 16. - Mózes, Botond

Kiszel Tünde a férfiak álma?

Meglepő eredményeket hozott a Bors közönségszavazása, amely arról szólt, mely sztárokat látná pucéran a nagyérdemű.
2009. szeptember 24. csütörtök 08:59 - HírExtra
A bulvárlap nem vesztegeti az időt: hetek óta cikkezik arról, mit, hogyan, hol, miért és főleg mennyiért fog levetni magáról Liptai Claudia. Azonban mire a népszerű televíziós az októberi férfimagazin címlapjára kerülhetett volna, a Bors már meg is találta a következő szám lehetséges közönségkedvenceit.

A lista pedig igen meglepő eredménnyel zárult, különösen, ami a celebhölgyek kategóriáját illeti. Az még hagyján, (sőt valljuk be, nagyon is rendben van!), hogy a vágylajstrom első helyén Kiss Ramóna, a Barátok Közt elbűvölő Szentmihályi Zsófija szerepel. Az azonban már érdekesebb, hogy mi lesnivalót találunk Balázs Klárin?

De ne ragadjunk le a dobogó első két fokán, mert – a szó szoros értelmében – van még lejjebb is…

Vegyük mindjárt az „őrjítően” elragadó Kiszel Tüncikét, aki bizonyára a hál’ istennek végre lecsengőfélben lévő Uhrin Benedek-szindrómának köszönheti harmadik helyet érő kerek kilenc százalékos eredményét.

A szemöldökkirálynő nagyot küzdött a negyedik helyet elfoglaló Rubint Rékával, aki kisebb lottófőnyereményt költhetett már magára, mégsem mernénk minden kétséget kizáróan állítani, hogy a legnépszerűbb magyar férfimagazin címlapján van a legjobb helyen.

És akik – alighanem valamiféle félreértés folytán - még szóba jöhetnek: Tóth Gabi (3,8 százalék), valamint Anettka.

„Nagyon hízelgő, hogy ennyien szeretnének látni engem teljes valómban. Semmi kivetnivalót nem látok abban, ha egy nő meztelenül fotóztatja magát. Én viszont picit szemérmesebb vagyok. Maximum fürdőruhára, vagy egy szép, ízléses fehérneműre vetkőznék le, de ennél messzebbre semmiképp sem mennék. Nem is hiszem, hogy a párom örülne, ha ruha nélkül látna egy címlapon. Én sem vágyom másra, ez a látvány csak neki jár” – mondta a szavazáson győztes Kiss Ramóna, akit könyörögve kérünk, gondolja meg magát, különben a végén tényleg Anettka vagy Kiszel Tünde kecses bájainak leszünk kénytelenek a csodájára járni.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

AMON55555
2009. szeptember 25. 16:42
Igen, latni ohajtja a kozonseg, megpedig azert hogy ezutan is legyen min ROHOGNI!!!! Fogyokurazoknak ajanlom az etkeses elotti megtekinteset K. Tunde meztelen fotoinak, a siker nem fog elmaradni. De ha kaja utan nezitek meg, akkor meg a vacsorat is viszontlathatjatok.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását