2024. május 3. - Tímea, Irma

Szakított az énekes

A rap szakmában páratlan Kanye West, és most már a magánéletben is.
2008. április 22. kedd 12:25 - Hírextra
Felemás érzései lehetnek Kanye Westnek az elmúlt egy évet illetően. Legutóbbi, Graduation című albuma világrengető siker lett, szinte minden díjat besöpört, amire csak jelölték. Ám novemberben elvesztette édesanyját, aki az inspirációt jelentette számára, most pedig mennyasszonya hagyta el. A szakítást Alexis jelentette be az egyik magazin oldalain. A hír meglepte a közvéleményt, hisz már hat éve volt együtt a páros, és még néhány hete is boldogan ölelgették egymást.

Ám a barátaik már régen sejtették, hogy a téli lagziból nem lesz semmi, mert Kanye alig törődött kedvesével. A rapper anyja halála óta a munkába temetkezik, hogy lekösse gondolatait. Nemrég elindult turnéjának szervezése majdnem az egész napját lefoglalta, így szinte soha nem találkozott Alexisszel. Ezért Phifer kisasszony úgy döntött, hogy ideje továbbállni, mert számára már korántsem ideális a helyzet a kapcsolatban. Azért barátokként váltak el, ahogy ez ilyenkor mindig lenni szokott a sztárvilágban.

West és Alexis 2002-ben ismerkedtek meg, a hip-hop mogul akkori kiadójának egyik rendezvényén. A hatalmas szerelem tavalyelőtt teljesedett be igazán, amikor Kanye megkérte szíve hölgye kezét. Az év elején pedig már arról pletykáltak, hogy titokban egybekeltek, ám ez nem nyert bizonyosságot. Az viszont biztos, hogy már vége a románcnak. Bár továbbra is üzlettársak maradnak Phifer Ghita nevű divatcégében.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását