2024. április 28. - Valéria

Összcsaládi letartóztatás

A Chinanews.com állami hírportál jelentése szerint Hejcsukou (Heizhugou) város harmincas éveiben járó, első számú hatósági embere tevékenysége nyomán eddig a rokonság 25 tagját börtönözték be, küldték "munka általi átnevelésre", vagy szabtak ki rájuk más
2008. november 11. kedd 09:20 - Hírextra
Lao Pu-laluo (Laobulaluo), aki a ji etnikai kisebbséghez tartozik, 10 éves pályafutása során többek között személyesen tartóztatta le egyik fivérét és két unokatestvérét, miután megtudta, hogy azok részegen megverték egy helyi általános iskola tanárait. Más családtagoknak pedig azért kellett bűnhődniük, mert elrabolták egy nő kézitáskáját.

A rendőrfőnök kötelességtudata felbőszítette hozzátartozóit, akik válaszul megfenyegették Lao közvetlen hozzátartozóit, sőt, bosszúból levágták teheneik farkát és megsebezték a jószágok lábait.
"Az első években nem mertem szülővárosomban tölteni az újévi ünnepeket, de most már minden rendben van. Mindenki megérti azt, amit akkor tettem" - nyilatkozta Lao.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását