2024. április 18. - Andrea, Ilma

Majális a Műjégpályán

A budapesti Városligeti Műjégpályán rendez majálist május 1. és 4. között a Gyermekétkeztetési Alapítvány, részben hátrányos helyzetű gyerekeknek.
2008. április 22. kedd 16:52 - Hírextra
A szórakoztató programokra minden érdeklődőt várnak. Ugyanakkor az alapítvány a rendezvény ideje alatt is szeretné támogatni a hátrányos helyzetű gyermekeket, ezért ingyenes ételosztással, főzőversennyel is készül.

A négynapos eseményen ugrálóvár, pónilovaglás, aszfaltrajzverseny és kézművesfoglalkozás is lesz. A programok esténként koncertekkel zárulnak. Május 2-án a Fásy mulató, május 3-án a Session együttes szórakoztatja a közönséget. Május negyedikén egész nap lesznek zenés programok, fellép a Kaláka, Takáts Tamás és a Spam.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány május 2-jén vendégül lát 200 szociálisan hátrányos helyzetű gyermeket, akiknek biztosítja az élelmiszerellátást is. Május 4-én pedig különleges Guinness-rekordra készül: háromezer hátrányos helyzetű gyermeket vár paprikáskrumpli-főző versenyre - tudta meg a távirati iroda Kromek Henriettől, a program szervezőjétől.

A fiatalok 20 fős csapatokat alkotva készíthetik el saját ízlésük szerint a paprikás krumplit kísérőjük segítségével.

Az első három helyezett értékes ajándékokat nyerhet. Az első csapat ellátogathat a Budapesti Csodák Palotájába, a település pedig egymillió értékben kap az alapítványtól élelmiszereket. A második helyezett csapat ellátogathat a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, míg a település 500 ezer forint értékben kap élelmiszereket. A harmadikok a fellépő zenekarok, énekesek cd-it, könyveit nyeri meg. A településnek 300 ezer forint értékben juttat élelmiszereket a Gyermekétkeztetési Alapítvány.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását