2024. május 2. - Zsigmond

Epres Panni újra kifutón

Náray Tamás múzsája hazalátogatott. A modellt másfél éve láthattuk utoljára dolgozni Náray Tamás bemutatóján.
2008. április 22. kedd 12:20 - Hírextra
Akkor már kis pocakkal vonult fel a ruhákban, hiszen Benedek Tiborral közös gyermeküket hordta a szíve alatt. Benedek Mór ma már 10 hónapos, így Panni boldogan mondott igent a bemutatóra.

- Most van először olyan, amióta megszületett a Mór, hogy én dolgozom, úgyhogy most az egész család összefogott, és éppen aki ráér, átveszi tőlem, amikor dolgozom. Most csak pár napról van szó, úgyhogy ezt könnyen megoldottuk, meg sok jelentkező volt, rögtön versengett az egész család, hogy ki tologassa, meg ki vigyázzon rá.

Hiába a nagy rutin, Panni izgult a bemutató előtt, de hamar visszazökkent a régi kerékvágásba. Ez azonban csak egy rövid kitérő volt, hiszen Panninak a legfontosabb szerep az anyaság, és a ranglistán semmi nem kerülhet Mór elé.

- Ahhoz hogy én 100%-os legyek Mór mellett, ahhoz, hogy őt jól nevelgessem, néha szükségem van arra, hogy egy kicsit kimozduljak az otthoni bezártságól, tehát néha muszáj egy kicsit másféleképpen feltöltődnöm. Ennek ellenére ő a legfontosabb, tehát ha mostantól kezdve soha többet nem dolgozhatok, nekem az is természetes.

Panniék Olaszországban élnek, hiszen Tibor is ott játszik. Nyáron mindhárman jönnek majd Budapestre, ugyanis Tibi megkezdi a felkészülést az pekingi olimpiára. A modell anyuka pedig csak a babának él, de Olaszországban ez sem olyan egyszerű.

- Ott 24 órában anyuka vagyok, tehát ott semmi segítségünk nincsen, csak hármasban vagyunk. Nincsenek nagyszülők, nincsenek rokonok, olyan barátok, akikre rábizhatnánk Mórt. Amikor a Tibor hazajön az edzésről, akkor átnyomom az ő kezébe, elrohanok zuhanyozni, utána ő visszanyomja az én kezembe. Ott öt perc szünet sincsen, úgyhogy így telnek a napjaink, de nagyon nagy nyugalomban és boldogságban.

Náray Tamás már nagyon várta, hogy visszatérjen ruháinak arca. Amikor két éve megtudta, hogy Panni gyermeket vár, a katalógusokkal előre dolgoztak. Panni láttán Tamás kikötötte, hogy a modell nem fogyhat többet, ugyanis vékonyabb, mint valaha. Sőt a divattervezőnek a családtervezésben is vannak ötletei.

- Ez a baba is tervezve született egyébként, minden ellenekező híreszteléssel szemben. Nem véletelenül lett. Mert mondta a Tibor is hogy csak szóljak, és akkor csinálják a másikat. Most megint végig dolgozzuk ezeket a szezonokat, és és akkor utána lesz kistestvére a Mórnak – viccelődött a divattervező.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását