2024. április 27. - Zita

Blueseste Fekete Jenővel

A magyarországi bluesélet egyik elismert zenésze, Fekete Jenő csütörtökön este a Take Five budapesti jazzklubban (VI. Paulay Ede u 2.) lemezbemutatóval és DVD-felvétellel egybekötött koncertet ad.
2008. április 22. kedd 12:52 - Hírextra
Fekete Jenő, akit a közönség a Palermo és a Muddy Shoes zenekarok frontembereként, énekeseként és gitárosaként ismer, "véletlenül" a koncert napján ünnepli születésnapját.

A születésnapi koncertjére Fekete Jenő meghívta azokat a zenészbarátait, akikkel a leggyakrabban játszott az elmúlt években. Ott lesz a klub színpadán Szabó Tamás (szájharmonika), Egri János (basszusgitár), Nagy Szabolcs és Neumann Balázs (zongora), Mezőfi István (dob), Abbas Murad (pozan), Csizmadia Dávid (trombita) és Vigan (szaxofon).

A lemezbemutató egyébként csak részben igaz, hiszen ezen az estén még csak a készülő album anyagát, tíz új számot ismerhetnek meg a vendégek.

A Muddy Shoes programján kívül a közönség ízelítőt hallhat a Ray Charles és a Frank Zappa emlékkoncertekből is - mindkettőnek főszereplője volt Fekete Jenő. A fellépőket a szervezők meglepetésnek szánják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását