2024. május 6. - Ivett, Frida

Dögkeselyűk, hiénák, sakálok hájasodnak, gazdagodnak gyermekeink, ifjúságunk hulláin

A Gazdasági Minisztérium törvénymódosítása óriási visszalépést jelent a dohányzás visszaszorítása terén. 2001 óta tilos a dohány reklámozása. Most a Gazdasági Reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény (Grtv.) módosítására írt (T:5451) szövegben
2008. április 21. hétfő 16:43 - Hírextra

Innen már csak egy további kis lépés és újból kikerülnek a dohányreklámok az utcára is. Ezzel Magyarország az EU szégyene lesz, ugyanis az EU összes tagállama egymással versenyezve hozza az egészségvédő, dohányzás elleni törvényeket. A mi képviselőink pedig a törvényesített, büntetlen népirtás és tömeggyilkolásban tevékenykednek. Nem szabad elfeledni, hogy Magyarországon minden 15 percben meghal egy magyar állampolgár (naponta százan) a dohányzás következtében

AZ ÖSSZES DOHÁNYREKLÁMOT KIZÁRÓLAG A MÉG NEM DOHÁNYZÓ GYEREKEK DOHÁNYZÁSRA TÖRTÉNŐ RÁSZOKTATÁSÁRA TALÁLTÁK KI.

Az USA és az EU kiemelten kívánja védeni gyermekei és ifjúsága egészségét, és azt a leghatékonyabban A RÁSZOKTATÁS MEGELŐZÉSÉVEL, VAGYIS AZ ÖSSZES DOHÁNYREKLÁM TILTÁSÁVAL VALÓSÍTJA MEG.

Az egész fejlett világ a dohányzás maximális korlátozásával védi állampolgárai egészségét. Magyarország pont az ellenkezőjét kívánja tenni a józanésszel és minden becsületes érveléssel szemben???

"Minden ország támasza, talpköve a tiszta erkölcs…." Hol van ez? pedig ez kell nekünk, de ezt az örök vágyunkat még a szótárból is kitörlik vezetőink.

Az SZDSZ most megmutatta az igazi arcát, előre kitervelten, szándékosan betegségeket gyárt és a gyógyítástól pedig elveszi a pénzt.

Az SZDSZ mint a kígyó melyet széttaposnak, utolsó erejével belevágja fogát a gyermekeinkbe és a sebbe préseli az összes maradék halálos mérgét. Már csak pár napja van az SZDSZ-nek a gazdasági tárca élén, de utolsó erejével meg akarja szavaztatni a dohányreklámokat megengedő törvénymódosítást. Vajon Gyurcsány Ferenc (és felesége Dobrev Klára az "Elég - Nők a dohányfüstmentes életért program fővédnöke) az összes korábbi gyermek és ifjúság védő ígérete ellenére hagyni fogja ezt? Az MSZP és a többi parlamenti párt tétlenül fogja nézni, tűrni ezt az aljasságot?

Csupán egy rövid mondatot kell törölni a jelenleg hatályos magyar Grtv.-ből, hogy az EU direktívának szó és betű szerint megfeleljen, és máris védve lesznek gyermekeink a dohányreklámok káros hatásától. De nem ezt teszik, hanem a gyermekeinkre szabadítják a már amúgy is nagyon hatékony dohányreklámokat.

Magyarország állampolgárainak több mint 80%-a, a dohányzás visszaszorítása mellett foglal állást és mégis újból dacolnak a néppel, a népakarattal. Hát meddig szítják a nép haragját? A "munkásököl, vasököl (egyszer nem is olyan régen) már oda ütött ahová köll." Hát nem akarják elfogadni, hogy "El a kezekkel a gyermekeinktől, az ifjúságunktól"?!

ode@ode.hu

Kiadó: Országos Dohányfüstmentes Egyesület (ODE)

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását