2024. május 2. - Zsigmond

Paris Hilton Moszkvában

Paris Hilton néhány hónap után ismét Moszkvában járt, szokás szerint illedelmesen viselkedett, de ezúttal eléggé haragosan távozott. A közismert popdíva és botrányhősnő az orosz MTV filmdíjainak átadó ünnepségére érkezett, s már a teremben is nem titkolt
2008. április 19. szombat 19:45 - Hírextra
"Íme itt a mi drága, a szó minden értelmében drága Parisünk" - mondta a műsorvezető. Erre Paris udvariasan azt válaszolta: "Szeretem Moszkvát, és örülök, hogy újra itt lehetek."

Mint egy korábbi díjátadón Pamela Andersonnak, ezúttal Parisnak is kijutott a forró fogadtatásból.
"Paris, látom a ruhádat Kira Plasztinyina tervezte. Szerintem Te is nagyon szereted a pénzt, mint én" - mondta neki Kszenyija Szobcsak, az egykori legendás szentpétervári kormányzó lánya, aki Paris orosz megfelelője. Hasonlítanak egymásra, de van legalább két különbség: Kszenyija Szobcsak politológia szakon elvégezte a tekintélyes Moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Főiskoláját, és Hiltonnal ellentétben még nem ült börtönben.

"Jaj, igen, Kira, a barátnőm. Még csak 15 éves, és máris milyen tehetséges divattervező" - parírozott Paris. (Előzőleg ugyanis a 15 éves Kira Plasztinyina első divatbemutatóján járt Moszkvában pár hónapja, s Kira dúsgazdag papája állítólag több millió dollárt fizetett neki abból a meggondolásból, hogy jelenléte jóval hatásosabb reklámot jelent a nemzetközi porondon is, mint amennyit ennyi pénzért meg tudna vásárolni.)

A lassan hömpölygő s hamar unalmassá váló díjátadó után Parist az újságírók elé vetették, de sem új barátjáról, sem az örökségétől való megfosztásáról nem volt hajlandó beszélni. Egy kérdésre beismerte viszont, hogy egyetlen orosz filmet sem látott életében, s megjegyezte, hogy tetszik neki Moszkva építészete.

Késő éjszaka udvariasan eltöltött 40 percet az ünnepi fogadáson, majd szállodájába vitette magát.
Pénteken sétált egyet Moszkvában, szombaton pedig már el is utazott az orosz fővárosból.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását