2024. április 25. - Márk

Orbánt várhatják

Nem vesz részt Orbán Viktor azon a politikustalálkozón, amelyet a schengeni határnyitás alkalmából december 22-én rendeznek Hegyeshalmon - közölte információra hivatkozva a Népszava szerdán.
2007. december 19. szerda 08:42 - Hírextra
Mint a lap írja, az eseményre a Fidesz elnöke is meghívást kapott, hiszen a szervezők azt tervezik, hogy ez alkalommal a rendszerváltás óta hivatalban volt köztársasági elnökök, miniszterelnökök közösen ünnepelnek majd Gyurcsány Ferenccel valamint a szlovák miniszterelnökkel, az osztrák kancellárral és a soros EU-elnök, Portugália kormányfőjével.

A Fidesz elnöke december 20-án Csáky Pállal, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának elnökével Esztergomban közösen nyitja meg azt a hajnalig tartó ünnepséget, amely a Duna két partján – Párkányban és a magyar városban zajlik.

A lap információi szerint az ellenzéki politikust hiába várják majd december 22-én Hegyeshalomra. A Fidesz-elnök sajtóosztályán a Népszavával azt közölték, a ceremónián való részvétel nem szerepel a pártvezető naptárában. Mint mondták, a szervezők talán megfeledkeztek Orbán Viktorról. A Külügyminisztérium illetékesétől azonban a lap megtudta, a Fidesz elnökének is elküldték a meghívót, lapzártáig azonban Orbán nevében senki nem tudatta, részt vesz vagy sem a találkozón.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását