2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Foglalási kedvezmények

Az árat letörő fapados légitársaságok megjelenéséhez hasonló hatásra számít a Neckermann Utazási Iroda, miután piacra került a "Börze" fantázianevű új katalógusuk.
2008. április 18. péntek 06:42 - Hírextra

A heti árképzés lehetőséget biztosít a csomagtúra szolgáltatások telítettség szerinti rugalmas árváltoztatására. A cég vezetése reméli, hogy új árkalkulációjuk segítségével minden magyar háztartás számára elérhető lesz az utazás élménye, a megszokott Neckermann minőségben.

A katalógus újdonsága egyebek közt a Neckermann Forint, amely minden foglalás után a nyaralás során repült kilométereknek megfelelő forintkedvezményt biztosít egy újabb foglalás esetén. A Börze május 31-ig előfoglalási kedvezményeket is nyújt, illetve elérhetők az úgynevezett Spar Tipp-szobák, ingyen éjszakák és családbarát gyermekárak.

A katalógus mind formai, mind tartalmi megjelenésében eltér az eddig megszokott Neckerman designtól, egy teljesen új, frissebb, dinamikusabb külsővel híva fel magára a figyelmet. A kiadványban 13 célterület 80 szállásajánlata található. A katalógussal párhuzamosan a Neckermann elindította új weblapját a www.neckermannborze.hu-t, ahol online a teljes termékkínálat foglalható.

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását