2024. május 9. - Gergely

Elkezdődött...

Megkezdődött a BKV-szakszervezetek egész napos munkabeszüntetése pénteken nulla órakor, miután csütörtök este sem sikerült egyezségre jutnia a közlekedési társaság vezetőségének és a sztrájkbizottságnak. A műszaki és kiszolgáló személyzet éjféltől, a járm
2008. április 18. péntek 00:20 - Hírextra
Az éjszakai járatok üzemkezdésig a menetrendnek megfelelően szállítják az utasokat, de azután - a szakszervezetek terve szerint - a szolgáltatás mértéke nulla százalék lesz, vagyis semmilyen tömegközlekedés nem üzemel a fővárosban.

Elfogadják a BKV bérleteket és hetijegyeket a Volánbusz Zrt. járatain és a MÁV-Start vonatain a közigazgatási határon belül, illetve BKV járataival párhuzamosan közlekedő agglomerációs viszonylatokon.

A MÁV-Start vonatain Budaörs-, Solymár-, Gödöllő-, Gyál-, Dunaharaszti- és Budapest között is elfogadják a BKV bérleteket és hetijegyeket.

A pénteki egész napos sztrájk alatt a BKV Zrt. alvállalkozói a normális menetrend szerint közlekednek. Így a főként Budafokon és a XI. kerületben üzemelő 150-es, a 14-es és 114-es, 30-as, a 40-es gyors, a 41-es és 41 gyors, az 50-es, 58-as, a 250-es, a 13-113-113A, és a 87-87A-187-es jelzésű autóbusz közlekedésében nem lesz fennakadás.

A hétköznapi menetrend szerint járnak majd a IV., XIV. és a XVII. kerületben közlekedő 88-as, 120-as, 147-es, 170-es gyors jelzésű buszok is, valamint a 83-as trolipótló és a 73-as autóbusz is, amely 6-7 perces követési távolsággal jár majd pénteken az Etele tér és a Nyírpalota utca között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását