2024. május 4. - Mónika, Flórián

A sztrájk nem vezet sehova

Ez a BKV-sztrájk nem vezet sehová, és vannak olyan céljai, amelyek túlmutatnak a munkáltató lehetőségein - mondta Somodi László, a BKV Zrt. vezérigazgató-helyettese, aki pénteken reggel az MTV Nap-kelte című műsorában arról is beszélt, hogy folytatódnak a
2008. április 18. péntek 08:53 - Hírextra
"Mi úgy látjuk, hogy ez sztrájk most nem vezet sehová, a cég hírnevét és a megbízhatóságáról kialakult képet tudja rontani, nem látjuk azt a hozadékát, ami miatt ez akár a dolgozóknak, akár Budapest lakosságának előnyös lenne" - jelentette ki.

A vezérigazgató-helyettes arról beszélt, hogy a cég egyesével nem próbálta meggyőzni a dolgozókat, hogy vegyék fel a munkát, ugyanakkor plakátokat helyeztek ki a munkahelyekre, amelyeken arról adnak tájékoztatást, hogy szerintük milyen következményei lehetnek a sztrájknak.

Kiemelte: vannak olyan céljai a munkabeszüntetésnek, melyek túlmutatnak a munkáltató lehetőségein. Úgy vélte: irreális elvárni, hogy egy hétnapos sztrájkbejelentést követően, ilyen időtartamon belül milliárdos problémákra megoldás szülessen.

A vezérigazgató-helyettes úgy tudja, hogy szombaton is folytatódnak a tárgyalások a főváros és a kormány között a BKV finanszírozásának kérdéseiről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását