2024. május 17. - Paszkál

Új lemez előtt új gyerek

Legújabb lemezének befejezése helyett Usher összehozott még egy gyereket. A gyerekcsinálási mánia csak nem akar alábbhagyni Los Angelesben, azok a párok sem állnak le, akik a közelmúltban lettek szülők.
2008. április 16. szerda 07:55 - Hírextra
Az r’n’b fürgelábú énekese, Usher is megint apai örömök elé néz, pedig fia még meg sem tette első lépéseit. Állítólag a sztár felesége, Tameka ismét terhes, és még idén megszülethet második közös gyerekük. Mr. Raymond korábban azt nyilatkozta, hogy négy trónörökösre vágyik kedvesével. Így érthető, hogy nem vesztegetik az idejüket. Ha hasonló ütemben érkeznek a további utódok, akkor öt év múlva már meg lesz Ush álomcsaládja.

A párosnak tavaly novemberben született meg az első fia, aki igazi királyi módon kapott nevet. A csöppség V. Usher Raymondként fogja leélni életét, így ha énekelgetésre adná a fejét, már nem kell egy jól működő művésznéven gondolkodnia. Az öcsikéről egyelőre nem érkezett megerősítés a szülők részéről, ám attól még igaz lehet a hír. Ugyanis a legifjabb Ush érkezését is addig titkolták, amíg egyértelmű fizikai jelei nem mutatkoztak Tamekán.

Az biztos, hogy az apaság megtetszett a Yeah előadójának, ám koncentrálhatna kicsit többet a karrierjére is. Következő albuma, a Here I Stand ugyanis már két éve készül, de eddig a gólya érkezése, valamint a lagzi miatt tolódtak a munkálatok. Az elsőként kiadott Love In This Club című száma pedig kizárólag a nagy rajongótábor miatt csípte meg az első helyet a slágerlistákon. Ugyanis a kritikusok egyöntetű véleménye szerint próbálkozásnak is gyenge. Miközben legnagyobb vetélytársa, Justin Timberlake egyfolytában gyártja a slágereket.
Forrás: netbulvar.hu/celebrity-mania.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását