2024. május 12. - Pongrác

Nyugdíjas marihuánacsempész

Tizenegy kilogramm marihuánát találtak a szolgálati kutya segítségével a vámosok a röszkei határátkelőn egy német honosságú személygépkocsiban - tájékoztatta a Vám-és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense kedden az MTI-t.
2008. április 15. kedd 12:31 - Hírextra

Némedi Varga Éva elmondta: a beléptetés során egy hatvanéves szerb férfit ellenőriztek még hétfőn a pénzügyőrök, aki azt mondta, hogy nincs nála bejelentenivaló áru.

A szolgálati kutya azonban jelzett, ezért a vámosok tételesen átvizsgálták a járművet. Ennek során a műszerfalból, a hátsó lökhárítóból, valamint az első sárvédő ívekből huszonegy csomagban összesen tizenegy kilogramm marihuána került elő.

A vámhivatal a csaknem huszonkétmillió forint értékű kábítószert lefoglalta, a hatvanéves férfit pedig őrizetbe vették. Ellene kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Nyomozóhivatala.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását