2024. május 4. - Mónika, Flórián

Gázpalackokat loptak, rendőrök elől menekültek, balesetet okoztak, lebuktak

A rendőri ellenőrzés elől menekülve cserbenhagyásos baleset okozásával buktatta le magát és társát egy 17 éves pusztaszabolcsi fiatalember; tettestársával több tucatnyi gázpalackot lopott - közölte az MTI-vel kedden a rendőrség.
2008. április 15. kedd 20:43 - Hírextra

A Pusztaszabolcson gépkocsival közlekedő fiatalkorú a rendőri ellenőrzés elől menekülve nekiütközött egy autónak, majd megállás nélkül továbbhajtott - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa, Szabó Katalin. Hozzátette, a balesetben a fiatalember sérülést nem okozott.

Tájékoztatása szerint a tanúkihallgatás eredményeként rövid idő múlva azonosították, majd előállították a fiatal sofőrt, s a cserbenhagyás miatt házkutatást tartottak nála. Otthonában több lopott gázpalackra bukkantak.

Mint kiderült, ugyancsak pusztaszabolcsi társával együtt március végén, április elején betörtek több környékbeli gázpalack-lerakatba. Besnyőn két gázdepót törtek fel, s az adonyi, perkátai és ercsi gázpalack-tárolókból is loptak. Összesen több tucatnyi palackot tulajdonítottak el.
A két férfit őrizetbe vették.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását