2024. április 29. - Péter

Málta vendégeskedik a Nagycsarnokban

A szigetország április 17-19. közötti turisztikai bemutatkozása alkalmából a Nagycsarnokba látogatók megismerhetik az idegenforgalmi újdonságokat, valamint ízelítőt kaphatnak a hagyományos máltai ételekből és a máltai muzsikából is.
2008. április 14. hétfő 18:13 - Hírextra
Málta egyre népszerűbb a magyar utazók körében, és ez annak is köszönhető, hogy immár negyedik alkalommal jön el a Fővám téri Nagycsarnokba hogy elhozza érdekes élelmiszereit - gozói kecskesajtot, szentjánoskenyérből készült speciális édességet, üdítőitalt, kekszeket, üdítőt, szárított paradicsomot, darált olajbogyóból készült pasztát, azaz tapenádot - és mindehhez a mediterrán világ sajátos zenei egyvelegére emlékeztető muzsikát előadó zenészeit.

Máltára már több magyar utazási iroda specializálódott. Ezúttal egyhetes máltai utazást sorsolnak ki a látogatók között, legfrissebb ajánlataikat pedig kis standokon mutatják be a csarnok közepén.

A szigetország képviselői április 17-én és 18-án egész nap, 19-én szombaton pedig 9-13-ig várják az érdeklődőket a csarnokban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását