2024. április 27. - Zita

Porcelánkészlet a nagycsaládosoknak

Engedményt ad az új kávés-, teás- vagy étkészlet árából az egyik legpatinásabb budapesti porcelánszaküzlet csereakciója keretében, ha a vásárló behozza régi, megunt készletét, amelyet aztán az üzlet ingyen a Nagycsaládosok Országos Egyesületének rendelkez
2007. október 17. szerda 19:17 - Hírextra

A behozott készlet bármilyen anyagból lehet - műanyag és papír kivételével -, sőt lehet hiányos is, vagy csorba. Az új készlet árából ilyenkor 15 százalék engedményt adnak a Haas and Czjzek szaküzletek.

A második kategória olyan porcelánból készült ép készlet, amelyből maximum három darab hiányzik. Nem feltétel, hogy a készlet darabjai azonos mintájúak legyenek. Az új termék árából ekkor 20 százalék engedményt adnak.

Ha a megunt régi készlet porcelánból készült, azonos dekorációjú, komplett és ép, az új árából 25 százalék az engedmény.

A régi készleteket a cég eljuttatja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének. Az akció - amelynek további részletei a www.porcelan.hu vagy a ww.noe.hu honlapon tudhatók meg - november 11-ig tart.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását