2024. április 25. - Márk

Naturvital Egészségfesztivál

Az egészséges táplálkozás, a korszerű életmód, az alternatív orvoslás és a természetgyógyászat iránt érdeklődőkre számít a Syma Sport- és Rendezvényközpontban április 18-20. között megrendezendő kiállítás.
2008. április 18. péntek 10:51 - Hírextra
A kiállítás tematikája széles: láthatók és kaphatók lesznek gyógynövények, étrend-kiegészítők, vitaminok, bioélelmiszerek, gyógyászati segédeszközök, a vegetáriánus és reformétkezés kellékei, gyógyvizek, ásványvizek és szaklapok egyaránt.

Bemutatják a legújabb diagnosztikai és terápiás segédeszközöket, a keleti filozófiákat, a legdivatosabb mozgás- és masszázsfajtákat, szó lesz a jógáról, eljönnek a szakmai egyesületek, szövetségek és kiadók képviselői, oktatók és más szolgáltatók is.

A szépség- és egészségközpontok, méregtelenítő és fogyasztó programok, valamint wellness szalonok vezetői, holisztikus és természetgyógyászok, valamint az életmód tanácsadók egyaránt jelen lesznek és tanácsot adnak a szakmájukba vágó kérdésekben.

Szakmai konferenciákat is rendeznek, a nagyközönséget pedig folyamatosan színpadi előadások szórakoztatják, de szerveznek problémafeltáró beszélgetéseket is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását