2024. május 9. - Gergely

Adriano Maradonát utánozza

Adriano, akit az Internazionale kölcsönadott a Sao Paulónak, kézzel szerzett gólt a Palmeiras ellen 2-1-re megnyert bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
2008. április 14. hétfő 16:51 - Hírextra
"Maradona a mexikói világbajnokságon hasonló módon talált a hálóba, mégis a vb legjobb játékosának választották meg. Nincs ebben semmi különös; előfordul ez a fociban" - magyarázta tettét a brazil csatár.

Adriano közvetlenül a mérkőzés után azt mondta, fejjel szerezte a gólt, ám amikor bemutatták neki a felvételt, elismerte, hogy kezezett.

Diego Armando Maradona az 1986-os mexikói vb-n az angolok elleni negyeddöntőben Shilton kapust megelőzve beleöklözött a labdába, a bíró pedig nem vette ezt észre és nem érvénytelenítette a gólt.

 Anglia kiesett, Argentína pedig később világbajnok lett. Minden idők egyik legjobb futballistája, ha kérdezték, rendre azt felelte, isten keze volt benne a gólban. Később aztán mégis bocsánatot kért az angoloktól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását